Category

Ενημερώθηκε η Renault Zoe στην πώληση τώρα, με ποικιλία 250 μιλίων

Η νέα Renault Zoe πωλείται τώρα, με τιμή £ 13.995 για την έκφραση entry-level Nav. Τα θεμελιώδη αυτοκίνητα και το φορτηγό παίρνουν το γκάμα των 149 μιλίων του παλιού μοντέλου, ενώ όλα τα διακοσμητικά στοιχεία υψηλότερης απόστασης παίρνουν μια μεγαλύτερη μπαταρία 41kWh με ενισχυμένη περιοχή 250 μιλίων. Τα έξοδα για τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά 41kWh ξεκινούν από £ 17.845, συμπεριλαμβανομένων των προσθετικών αυτοκινήτων της κυβέρνησης και της επιχορήγησης φορτηγών.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Διατίθεται για αγορά σήμερα, καθώς και σε εκθεσιακούς χώρους από τον Ιανουάριο, η Renault Zoe διαθέτει επίσης μια νέα υπογραφή NAV Trim – που διαθέτει προηγουμένως αόρατα επίπεδα σετ στο Electric Supermini. Αυτά τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά προσθέτουν θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα, στερεοφωνική βιντεοκάμερα Bose, οπίσθιο αυτοκινητόδρομο, καθώς και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών. Συμμετέχει στην γνωστή έκφραση NAV (£ 13.995) καθώς και μοντέλα Dynamique NAV (από £ 18.595), τα οποία-όπως υποδηλώνουν τα ονόματα-και τα δύο λειτουργούν sat-nav ως στάνταρ.
Επίσης νέα για το 2017 είναι μια επιλογή φρέσκων χρωμάτων βαφής. Ο Mars Red καθώς και το Titanium Grey Complement Zircon Blue, το οποίο προστέθηκε στην ποικιλία το 2016. Ένα τρίτο-Ytrium Grey-προσφέρεται τώρα αποκλειστικά με το επίπεδο NAV Top Spec.
14

Η Renault εξέθεσε την πρόσφατα ενημερωμένη Ζωή στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Σεπτέμβριο. Το EV βλέπει την ποικιλία του σχεδόν διπλή, με την Renault να δηλώνει μια μέγιστη ποικιλία 250 μιλίων από μία μόνο χρέωση. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά με τη μεγαλύτερη μπαταρία 41kWh έχουν επίσης μια επιλογή γρήγορης αμοιβής. Η λειτουργία γρήγορης αμοιβής «Q90» κοστίζει £ 750, καθώς και θα επιτρέψει το 80 τοις εκατό τέλος σε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Η προσθήκη αυτής της επιλογής μειώνει τη μέγιστη ποικιλία σε 230 μίλια.