Uncategorized

Οι βαθμολογίες εκπαιδευτών οδήγησης θα μπορούσαν σύντομα να δημοσιευθούν

Οι εκπαιδευόμενοι Chauffeurs θα μπορούσαν σύντομα να έχουν πρόσβαση σε αξιολογήσεις του Ofsted για να βρουν τους καλύτερους εκπαιδευτές οδήγησης στην περιοχή τους, μετά από την υπηρεσία προτύπων (DVSA), μετά από την πτώση των προτύπων οδήγησης. .
Σήμερα, λιγότεροι από το ήμισυ όλων των δοκιμών οδήγησης περνούν με μερικούς φοιτητές να επαναφέρουν τις εξετάσεις τους 39 φορές πριν από την απόκτηση της άδειας. Σύμφωνα με την DVSA, οι εκπαιδευτές οδήγησης κακής ποιότητας είναι εν μέρει φταίξιμο και ο οργανισμός απειλεί τώρα να απελευθερώσει την κατάταξη των 40.000 εκπαιδευτών οδήγησης της Βρετανίας για να βοηθήσει τους μαθητές να αποφύγουν τους καθηγητές κακής ποιότητας στην περιοχή τους.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• 2017 αλλαγές δοκιμών οδήγησης: χρήση Sat-Nav και πολύ πιο ανεξάρτητη οδήγηση σε νέα δοκιμή
Πέρυσι, το 48,6 % όλων των δοκιμών οδήγησης πέρασαν, μειώθηκαν κατά 0,4 % το προηγούμενο έτος. Ένας φοιτητής στο Λίβερπουλ πήρε 39 προσπάθειες για να περάσει τη δοκιμή, ενώ δύο άλλοι στο Weston-Super-Mare πέρασαν την 36η προσπάθειά τους.
Σύμφωνα με το DVSA, οι εκπαιδευτές οδήγησης υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους από τον οργανισμό. Μόνο το 30 τοις εκατό επιτυγχάνει την υψηλότερη δυνατή κατάταξη, με 69 βαθμολογημένα «απλά ικανοποιητικά». Επί του παρόντος, οι εκπαιδευτές οδήγησης δεν υποχρεούνται να αναφέρουν τις βαθμολογίες τους στους μαθητές και μόνο το 3 % το κάνουν οικειοθελώς.
• Θα περάσετε το τεστ οδήγησης σας τώρα;
Ωστόσο, μιλώντας στην εφημερίδα Times, ο διευθύνων σύμβουλος της DVSA, Gareth Llewellyn, δήλωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο απελευθέρωσης των βαθμολογιών εάν οι εκπαιδευτές δεν το κάνουν οικειοθελώς.
“Ενθαρρύνουμε τους εκπαιδευτές οδήγησης να δημοσιεύσουν την βαθμολογία τους. Εάν δεν το κάνουν αυτό, τότε σε κάποιο σημείο θα τους υποχρεώσουμε να το κάνουν αυτό. Θα τοποθετήσουμε πληροφορίες στον δημόσιο τομέα, ώστε οι γονείς να μπορούν να επιλέξουν έναν καλό εκπαιδευτή οδήγησης. ”
Πρέπει να δημοσιευθούν οι κατάταξης των εκπαιδευτών οδήγησης; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια …