Uncategorized

Το Rugged DS 4 Crossback εμφανίζεται στη Φρανκφούρτη

έχουμε ήδη πρόσβαση σε ειδική κέρδος στο νέο DS 4 Crossback – εκτός από το νέο DS 4 που βασίζεται, καθώς και τώρα εμφανίζεται στη Φρανκφούρτη Αυτοκίνητη επίδειξη σε όλη της τη σκληρή δόξα.
Με το ντεμπούτο μαζί με το πρόσφατα αποκαλυπτόμενο DS 4 Hatch-Cum-Crossover, το DS 4 Crossback έχει αναφερθεί ως ένα “ένα εντελώς νέο bodystyle με υψηλότερη θέση οδήγησης” από τον διευθυντή προϊόντων DS 4 Uberto Gavazzi.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

“Πρέπει να προσαρμοστούν στις ανάγκες των πελατών καθώς και να εκτιμήσουμε ότι τα crossovers αντιπροσωπεύουν το 30 % όλων των πωλήσεων στην αγορά premium compact hatchback”.
19

• Ελέγξτε περισσότερα για το νέο DS 4 εδώ
Το DS έχει ακούσει τις τάσεις της αγοράς, γι ‘αυτό το crossover ds 4 crossback θα εισαχθεί ακριβώς την ίδια στιγμή με την αναθεωρημένη καταπακτή.
Ελλείψει στην Ευρώπη του DS 6 SUV μόνο της Κίνας, το crossback είναι μια τακτοποιημένη λύση. Βρίσκεται 30mm υψηλότερα από τα κοινά αυτοκίνητα και φορτηγό με διαφορετική θεραπεία με μπροστινή μάσκα, μεγάλους, μαύρους τροχούς, επεκτάσεις μαύρων τροχών, καπάκια καθρέφτη πόρτας καθώς και πίσω σπόιλερ, καθώς και ράγες οροφής.
Δεν υπάρχει προσφορά τεσσάρων τροχών. Αντ ‘αυτού, το DS 4 θα προσφέρεται με το έξυπνο σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες.
19

Η ποικιλία του κινητήρα είναι όλη η υπερτροφοδοτούμενη, με το βραβευμένο σύστημα τριών κυλίνδρων 1,2 λίτρων με 128bhp, ικανό να επιστρέψει 55mpg με εκπομπές CO2 119g/km.
Υπάρχουν επίσης δύο κινητήρες 1,6 λίτρων, βενζίνη καθώς και ντίζελ, με την έκδοση Bluehdi 118bhp να παίρνει μια εντυπωσιακή ροπή ροπής 300nm, ενώ εξακολουθεί να επιστρέφει 72mpg καθώς και να εκπέμπει 100g/km. Προσφέρεται επίσης με 148bhp καθώς και 178bhp, αν και η αποτελεσματικότητα παίρνει ένα χτύπημα σε αυτά τα πιο ισχυρά μοντέλα.
Το DS θα παραδεχτεί ότι το DS 4 ήταν πάντα η πιο δύσκολη πώληση, που κάθεται μεταξύ του εξαιρετικά προεξέχοντος DS 3, καθώς και της ενδιαφέρουσας Upmarket DS 5.
19

Αυτές οι τελευταίες τροποποιήσεις θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τους αντιπροσώπους, σημειώνοντας παράλληλα ένα ακόμη τεράστιο βήμα στο ταξίδι της μάρκας για να γίνει αποδεκτό μεταξύ άλλων εμπορικών σημάτων.
Μήπως η νέα απαίτηση μάρκας DS ήταν σχεδιασμός διασταύρωσης για επιτυχία; Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε παρακάτω …