Category

Η BMW Vision Next 100 για να γιορτάσει την εκατονταετηρίδα της μάρκας

ως μέρος των εκατονταετών εορτασμών της, η BMW έχει εκθέσει ένα νέο όχημα ιδεών που ονομάζεται BMW Vision Next 100. (όπου ιδρύθηκε η επιχείρηση).
Επικεντρώνεται στην αυτόνομη τεχνολογία, καθώς η BMW δηλώνει ότι το όραμα της BMW Next 100 είναι να είναι ένα αυτόνομο όχημα που διατηρεί την προσωπική σχέση μεταξύ του οδηγού καθώς και του αυτοκινήτου.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα οχήματα BMW M ποτέ
Ο Adrian Van Hooydonk, επικεφαλής του σχεδιασμού της BMW, δήλωσε: “Η τεχνολογία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο διαισθητική για να λειτουργήσει καθώς και εμπειρία για να εξασφαλιστεί ότι οι μελλοντικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων, μηχανών καθώς και περιβάλλοντος κατέληξαν να είναι απρόσκοπτες. πώς εννοούμε να διαμορφώσουμε αυτό το μέλλον. ”
11

Η ιδέα επίσης εξετάζει νέες διαδικασίες παραγωγής καθώς και υλικά, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της “εκτύπωσης 4D”, καθώς και των νέων μεθόδων ελέγχου της τεχνολογίας στο αυτοκίνητο, την απομάκρυνση με τα παραδοσιακά κουμπιά καθώς και τις οθόνες αφής. Το εσωτερικό διαθέτει πολλές περιοχές σε λειτουργία «ευκολίας», με φωτισμό περιβάλλοντος, καθώς και μια ευάερη αίσθηση – ωστόσο μπορεί να τροποποιήσει τη λειτουργία «ενίσχυσης» για να ενεργοποιήσει την είσοδο του οδηγού. Μπορεί να ανακαλύψει και τις συνήθειες οδήγησης σας, με αυτό που καλεί το σύστημα BMW ένα σύστημα «σύντροφος».
Το όχημα διαθέτει επίσης ένα πλαίσιο από 800 κινούμενα τρίγωνα, οργανικά LED που μπορούν να κινηθούν, μια οθόνη κεφαλής για ολόκληρο το παρμπρίζ καθώς και ανανεώσιμα υλικά μέσα.
Η ιδέα έχει μεγάλους τροχούς, ένα σχέδιο χάλκινων χρωμάτων καθώς και ένα εξαιρετικά αεροδυναμικό σχέδιο. Μπορεί επίσης να τροποποιήσει το σχήμα, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα που καλείται στη γεωμετρία ζωής για να κάμψει το αμάξωμα καθώς ο οχήματος οδηγεί. Οι πόρτες των πτερυγίων συνολικά την φουτουριστική εξωτερική εμφάνιση.
Αναμένουμε επίσης να δούμε μίνι καθώς και ιδέες Rolls-Royce στο καλοκαίρι, που θα εξετάσουν το μέλλον για αυτές τις μάρκες με παρόμοιο τρόπο.
Τι πιστεύετε για το όραμα BMW Next 100; Ας καταλάβουμε παρακάτω!