Uncategorized

Νέο Range Rover Evoque οδηγείται: Αναθεώρηση μαθημάτων εκτός δρόμου

Οδήγηση μέσα από μια πισίνα (ναι, γεμάτη νερό) κάτω από σκιερές σιδηροδρομικές καμάρες στο Ανατολικό Λονδίνο δεν είναι μια κανονική πρώτη εμπειρία οδήγησης, αλλά ακόμα κι έτσι, το αρχικό μας Οι σκέψεις για το νέο Evoque είναι θετικές.
Δεν ήταν μόνο το βάθος των 500 χιλιοστών που υποτάξαμε το αυτοκίνητο, αν και. Πήραμε το αυτοκίνητο και πάνω και πάνω από ένα παλιό σιδηροδρομικό φορείο και σε μάλλον περίεργες γωνίες για να επαληθεύσουμε αυτό που περιμέναμε – το evoque είναι ακόμα αρκετά αόριστο πάνω από ασυνήθιστο έδαφος.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

• Διαβάστε την πλήρη ιστορία για το νέο Range Rover Evoque
Κατά τη διάρκεια της σύντομης δοκιμής μας, είναι δύσκολο να βρεθεί σε οποιαδήποτε σταθερά συμπεράσματα – θα πλησιάσουν την ημερομηνία πώλησης του αυτοκινήτου την άνοιξη του επόμενου έτους – αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι εμπρός και πίσω πάνω από τα λιθόστρωτα και κάτω από τις καμάρες κατά τη διάρκεια των μας Η φωτογραφία τρέχει, το νέο αυτοκίνητο φάνηκε να οδηγεί καλύτερα από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, ενώ τα επίπεδα του εσωτερικού θορύβου φαίνεται να έχουν μειωθεί επίσης.
9

Το αυτοκίνητό μας περιελάμβανε τον κινητήρα ντίζελ 178bhp με το νέο μέτριο υβριδικό σύστημα, το οποίο με χαμηλή ταχύτητα εκτός δρόμου ελιγμούς βοηθούσε να προσφέρει πολύ πιο άμεση ανταπόκριση, ενώ η στάση/εκκίνηση ήταν λιγότερο ορατή στη λειτουργία του.
Αυτό που είναι εμφανές πίσω από το τιμόνι είναι οι βελτιώσεις στην ποιότητα, την τεχνολογία και το χώρο. Το εσωτερικό αισθάνεται τόσο καλύτερα ανεπτυγμένο όσο και χρησιμοποιεί αναβαθμισμένα υλικά γύρω από την καμπίνα, με το αυτοκίνητό μας να διαθέτει το μυθιστόρημα μη-δερμάτινο kvadrat premium ύφασμα.