Uncategorized

Το New Honda Civic Type R θα φτάσει το 2015

CEO της Honda Takanobu ITO επιβεβαίωσε ότι ένας νέος Civic Type R θα παρουσιαστεί το 2015, παράλληλα με ένα νέο ηλεκτρικό όχημα καυσίμου. Ένα συμπαγές SUV έχει επίσης ρυθμιστεί να συμμετάσχει στο εύρος στο εγγύς μέλλον.
• Κριτικές Honda
Το νέο Civic Type R θα αναπτυχθεί ειδικά για την Ευρώπη και θα ενσωματώσει τις εξελίξεις που θα αποκτήσουν η εμπειρία της Honda στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων. Το ITO θέλει να είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο με μπροστινό τροχό γύρω από το Nurburgring, το οποίο δείχνει ότι θα πρέπει να νικήσει τον χρόνο του Megane 265 Trophy των 8 λεπτών 7,9 δευτερολέπτων. Ο MD Honda της Honda Dave Hodgetts συνέχισε να λέει στην Automobile Express ότι ο νέος τύπος R “θα έχει τουλάχιστον 265bhp … Ο στόχος των μηχανικών είναι 300bhp.”
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Ο Hodgetts μας είπε ότι ο Civic Type R θα ξεκινήσει τη δοκιμή στο Nurburgring το φθινόπωρο του 2013, με την παραγωγή να ξεκινά στο Swindon έτοιμο για μια ημερομηνία πώλησης κάποια στιγμή το 2015. Εξήγησε ότι αναπτύσσονται η δράση διαχείρισης και γκαζιού. Χρησιμοποιώντας διδάγματα από την καταχώρηση του WTCC της Honda. Ο Hodgetts δεν θα αντλήσει αν ο τύπος παραγωγής-R θα πάρει το ίδιο turbo 1,6 λίτρων με το αυτοκίνητο WTCC, αλλά είπε: “Είναι δυνατό, αλλά τότε είναι δυνατό να είναι δυνατό οτιδήποτε μέχρι 2,0 λίτρων.”