Uncategorized

Νέο 2017 Seat Ibiza: Τιμές, προδιαγραφές καθώς και επίσημο βίντεο

Η έντονα ανταγωνιστική αγορά Supermini έχει ακόμη μια ακόμη νέα άφιξη το 2017 με τη μορφή του ολοκαίνουριου θέσεων Ibiza. Με τις νέες εκδόσεις των Nissan Micra, Ford Fiesta και Volkswagen Polo όλα στη μέθοδο φέτος, η τελευταία έκδοση του ισπανικού Supermini – που εκτίθεται πλήρως στο φετινό αυτοκινητιστικό show της Γενεύης – παίρνει ένα νέο στυλ καθώς και την τεχνολογία. Η νέα Ibiza πωλείται τώρα, καθώς και το κόστος εκκίνησης των £ 13.130.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα superminis στην πώληση 2017
Η Ibiza έχει αναπτυχθεί από το έδαφος όσο και το παιχνίδι με την ασφάλεια, το σχεδιασμό, την απόδοση και την άνεση, σύμφωνα με το Seat. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα VW Group MQB – ειδικότερα τη νέα έκδοση A0, η οποία έχει οριστεί να στηρίξει τα μικρότερα σχέδια στην ομάδα.
20

Νέα έδρα Ibiza: στυλ καθώς και εσωτερικό
Ενώ τα βασικά στοιχεία αυτής της Ibiza είναι καινούργια, το στυλ δεν είναι μια σημαντική τροποποίηση από το προηγούμενο αυτοκίνητο, με παρόμοια ελαφριά σχήματα, καθώς και αιχμηρές γραμμές εμπορικών σημάτων του Seat κατά μήκος του αμάξου. Ωστόσο, υπάρχει περισσότερη εμφάνιση μίνι-λεκών σε αυτό, συνδέοντας το supermini πιο προσεκτικά στην οικογενειακή καταπακτή του Seat.
Το εσωτερικό είχε μια πιο εκτεταμένη αναθεώρηση, με μια εντελώς νέα παύλα καθώς και κεντρική κονσόλα. Υπάρχει μια μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας στο κέντρο, με κουμπιά καθώς και χειριστήρια για τις σημαντικότερες λειτουργίες. Ο νέος σχεδιασμός είναι 87mm ευρύτερος από το προηγούμενο αυτοκίνητο, ενώ το μεταξόνιο είναι 95mm περισσότερο, παράγει επιπλέον χώρο μέσα. Το ευρύτερο σώμα σημαίνει επίσης μεγαλύτερα καθίσματα για βελτιωμένη άνεση.
20

• Καλύτερα superminis προς πώληση αυτή τη στιγμή