Category

Το New 2017 Citroen C4 Picasso προς πώληση τον επόμενο μήνα

Η ενημερωμένη ποικιλία C4 Picasso της Citroen θα κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα που τιμολογείται από £ 19.635. Το MPV λαμβάνει αναθεωρημένο στυλ καθώς και ενημερωμένη καινοτομία για να χειριστεί την επικείμενη Renault Scenic.
Τόσο το C4 Picasso πέντε θέσεων όσο και το Grand C4 Picasso των επτά θέσεων – το οποίο μόλις οδηγήσαμε – έχουν φτάσει στο κόστος για να ταιριάζουν με το νέο spec, με το κόστος εκκίνησης τόσο για £ 1.140 όσο και για £ 1.740 πολύ περισσότερα αντίστοιχα.
6

Και τα δύο οχήματα λειτουργούν με ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, με δημοφιλές φως ομίχλης σε σχήμα C, καθώς και μια μεγαλύτερη μάσκα, εκτός από τις λωρίδες χρωμίου που παρατείνουν τα chevrons citroen ακόμα πιο προς τα έξω από πριν. Στο πίσω μέρος υπάρχουν νέα φώτα “3D-Effect”, καθώς και ένα νέο σήμα Citroen.
Διαφήμιση – Το σύντομο άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα MPVs για αγορά τώρα
Το C4 Picasso παίρνει μια νέα μαύρη επιλογή χρωμάτων με δύο τόνους στέγης, ενώ το Grand Picasso επτά θέσεις έχει επίσης μια νέα επιλογή αργύρου για τις ράβδους του συστήματος στέγης. Ο σχεδιασμός των πέντε θέσεων παίρνει επίσης την επιλογή των ζάντων αλουμινίου «Mamba» 17 ιντσών, καθώς και υπάρχουν μερικές νέες ολοκληρωμένες για άλλα κράματα στην ποικιλία επίσης. Τα νέα χρώματα βαφής περιλαμβάνουν μπλε Lazuli, μαλακή άμμο καθώς και γκρι.
6

Νέες επιλογές εσωτερικών χώρων για την ποικιλία Picasso περιλαμβάνουν μπλε ταπετσαρία υφάσματος, ένα προσκέφαλο «εξωφρενικής υποστήριξης», ένα αρωματικό διανομέα, δερμάτινη ταπετσαρία Nappa σε μαύρο καθώς και κεχριμπάρι, LED ανάγνωσης φώτων καθώς και πίσω ηλίθιοι. Υπάρχει επίσης το νεότερο SAT-NAV της Citroen, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας στο σκάφος, καθώς και κάποιο νέο κιτ ασφαλείας.
Ότι οι πρόσθετες συσκευές ασφαλείας περιλαμβάνουν ένα σύστημα προειδοποίησης κόπωσης, αναγνώριση ορίων ταχύτητας, προειδοποίηση ενδιαφέροντος για την προειδοποίηση, προειδοποίηση αναχώρησης λωρίδων, παρακολούθηση τυφλών περιοχών, ενεργό κρουαζιέρα και φρενάρισμα της πόλης Car.
Υπάρχουν κάποιες νέες επιλογές κίνησης και για τα δύο οχήματα, με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων που προσφέρεται τώρα στο βενζινοκίνητο μοντέλο 128bhp puretech, το οποίο επιστρέφει 55,4 mpg καθώς και εκπέμπει 115G/km CO2. Υπάρχει επίσης η επιλογή ενός βενζινοκινητήρα 108bhp με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων στο σχεδιασμό πέντε θέσεων C4 Picasso μόνο.
Τι πιστεύετε για το νέο Citroen C4 Picasso; Ας καταλάβουμε παρακάτω …