Uncategorized

Ποιο πρόβλημα αυτοκινήτων θα κάνατε πρώτα;

Έχουν περάσει μερικά χρόνια για τους οδηγούς της Βρετανίας. Η δαπάνη της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αυξηθεί με τις τιμές των καυσίμων, τα αυτοκίνητα και την κάλυψη της ασφάλισης φορτηγών, καθώς και τον φόρο δρόμου που αυξάνεται με βαριά ποσά. Για να προσθέσετε σε αυτό, αυτόματο χώρο στάθμευσης καθώς και η επιβολή της ταχύτητας είναι τώρα τόσο εκτεταμένη – καθώς και τόσο αυστηρά αυστηρά – ότι τα πρόστιμα έχουν σχεδόν καταλήξει να είναι ένας φόρος. Ποιος δεν έχει αλιευθεί από έναν υπερβολικό φύλακα μετά από αυτοκινητόδρομο σε έναν κόλπο για λίγα λεπτά και πολλά; Ή επέλεξε ένα πρόστιμο ταχύτητας για να απομακρυνθεί μόνο λίγα MPH πάνω από το όριο;
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

Θα πίστευες ότι με τα τεράστια ποσά που οι αυτοκινητιστές συμβάλλουν στο Υπουργείο Οικονομικών ότι η κυβέρνηση θα ήταν πρόθυμη να μας κρατήσει στο πλάι. Εκτός από το κάπως, αυτό δεν συμβαίνει ακριβώς. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ για τους δρόμους του έθνους για να δείτε ότι είναι σε ένα συγκλονιστικό να καθορίσετε την χαλάρωση, καθώς και εκείνο που δεν βρίσκεται κοντά σε επαρκή χρήματα δαπανώνται για τη συντήρησή τους.
Είναι επίσης φανερά προφανές ότι δεν υπάρχουν επαρκείς coppers στους αυτοκινητόδρομους μας. Είναι επίσης τόσο τυπικό για να δείτε παράνομη συμπεριφορά – όπως η χρήση ενός κινητού τηλεφώνου στο τιμόνι – περάστε χωρίς συνέπεια. Εκτός από το γεγονός ότι φαίνεται ότι μια ποικιλία κακών συνηθειών – όπως η μεσαία λωρίδα, οι αυτοκινητόδρομοι – έχουν γίνει αποδεκτές ως κοινή τεχνική οδήγησης.