Uncategorized

Η Peugeot εισάγει την επίσημη υπηρεσία αποκατάστασης για την Heritage Automobiles

, η Peugeot εισήγαγε μια νέα υπηρεσία αποκατάστασης για τα οχήματα της κληρονομιάς, που λειτουργούν από τα εργαστήρια του Musée de l’Aventure στο Sochaux – το μουσείο της Peugeot που αφιερώνεται στην εμφάνιση της εταιρείας δημοφιλή παραδοσιακά οχήματα.
Η υπηρεσία αποκατάστασης της Peugeot δεν θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέχρι τις αρχές του 2021, ωστόσο οι μηχανικοί της εταιρείας είναι ήδη δύσκολοι στην εργασία: ανοικοδομούν επί του παρόντος ένα πρωτότυπο 205 GTI 1,9 σε εργοστασιακές νέες προδιαγραφές.

Peugeot 205 GTI: Λήψη οδηγού καθώς και αξιολόγηση (1984-1994)

Οι εικόνες δείχνουν ότι το παρόν καθορίζει την ανακατασκευή – και, όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια ουσιαστική ανακαίνιση. Το κέλυφος έχει ήδη απογυμνωθεί από τον κινητήρα του, την ανάρτηση καθώς και το εσωτερικό, καθώς και κάθε είδους τρύπες σκουριάς που ανακαλύπτουν οι μηχανικοί συμπληρώνεται με το σωστό χάλυβα μετρητή, σφραγισμένο για να ταιριάζει με τα αρχικά πλαίσια.
Διαφήμιση – Η δημοσίευση συνεχίζεται παρακάτω

Μόλις αποκατασταθεί η σήψη του σώματος, ο Peugeot σχεδιάζει να σχεδιάσει σε έναν στρατό κατασκευαστών μηχανών, beaters πάνελ, ζωγράφους καθώς και κλωστοϋφαντουργικά trimmers για να βάλουν το 205 GTI πίσω στο ακριβώς πώς ήταν όταν ήταν πολύ πρωτοβάθμια από τη γραμμή παραγωγής πολύ Πριν από περισσότερα από 35 χρόνια. Αυτό υποδεικνύει οτιδήποτε – ακόμη και την ύφανση του υλικού στα καθίσματα – θα ταιριάζει με εκείνη ενός άκαμπτου minter.
Η δουλειά έχει χρειαστεί Peugeot για να ασφαλίσει έναν τεράστιο κατάλογο εξαρτημάτων, ωστόσο η γαλλική μάρκα δηλώνει ότι έχει προέρχεται πολύ ό, τι χρειάζεται για να ανοικοδομήσει πολλά εξέχοντα μοντέλα κληρονομιάς.
Η Peugeot έχει επίσης καλύψει τις βάσεις του για οποιοδήποτε είδος αόριστων αντικειμένων, καθώς η μάρκα σχεδιάζει να κάνει τα τμήματα που λείπουν νέα χρησιμοποιώντας είτε εμπειρογνώμονες εμπόρους είτε τεχνικές παραγωγής 3D.
Μετά την εισαγωγή του κοινού, οι πελάτες θα είναι σε θέση είτε να πάρουν ένα πρόσφατα επανέφερο αυτοκινήτων απευθείας από το εργοστάσιο είτε να πάρουν τα δικά τους αυτοκίνητα στο Musée de L’Aventure, καθώς και να τους φέρουν επίσημα από το εργατικό δυναμικό της Peugeot.
Θα επωφεληθεί από το παλιό σας Peugeot το παλιό σας Peugeot από αποκατάσταση που έχει υποστεί κατασκευαστή; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια…