Category

Οι Audi A6 και A7 ενημερώθηκαν με νέα εμφάνιση και επιπλέον εξοπλισμό

Audi ανακοίνωσε έναν γύρο ενημερώσεων για τις περιοχές A6 και A7, συμπεριλαμβανομένου του πρόσθετου εξοπλισμού και μερικές εξωτερικές και εσωτερικές αλλαγές. Ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχει αύξηση της τιμής του αυτοκινήτου.
Το Facelift του A6 προσθέτει νέες λεπτομέρειες στυλ γύρω από τις εισόδους αέρα στο μέτωπο, καθώς και περισσότερο γωνιακό στυλ για τα περβάζια και τον πίσω προφυλακτήρα. Υπάρχει και ένας νέος διαχύτης στο πίσω μέρος, και τα μοντέλα γραμμής S παίρνουν μια νέα μάσκα ζωγραφισμένη σε μαύρο χρώμα με Chrome Slats. Υπάρχει Chrome για μερικές από τις πλευρικές εισόδους αέρα επίσης, και δύο νέα σχέδια τροχών.
Διαφήμιση – το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω

• Τα καλύτερα εκτελεστικά αυτοκίνητα για αγορά τώρα
Το A7 παίρνει τρία νέα στυλ τροχού αλουμινίου και τρία νέα χρώματα σώματος. Το ένα, Java Brown, ήταν προηγουμένως αποκλειστικό για το A6 Allroad, ενώ οι άλλες δύο είναι φωτεινές νέες αποχρώσεις: Matador Red και Gotland Green.
10

Μέσα σε και τα δύο μοντέλα Facelifted είναι νέα φώτα περιβάλλοντος LED, με προαιρετικά ασημένια ή γκρίζα ένθετα που μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε χάλκινο στο μοντέλο A6 Allroad.
Η νέα προαιρετική λίστα κιτ ξεκινά με ένα σύστημα συνδεσιμότητας που προσθέτει το Apple CarPlay και το Android Auto Smartphone Connectivity, καθώς και την ασύρματη φόρτιση για το κινητό σας τηλέφωνο. Στα πίσω καθίσματα μπορείτε να παραγγείλετε δύο υπολογιστές tablet που συνδέονται με το αυτοκίνητο και μπορούν να ληφθούν έξω από αυτό.
Υπάρχει ένα νέο προηγμένο πακέτο διαθέσιμο και για το Audi A6 Allroad, το οποίο προσθέτει ένα νέο καφέ και γκρίζο σχέδιο χρωμάτων, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, καθίσματα δερμάτινων αθλητικών δερμάτων Valcona, χαλάκια βελούδου και καφέ ταπετσαρία με ασημένια ραφή.
Τι πιστεύετε για τις ενημερώσεις στο Audi A6 και A7; Ενημερώστε μας παρακάτω …