Category

Η BMW I8 πηγαίνει Technicolor με ιδιωτικές επιλογές βαφής

BMW έχει επεκτείνει το ιδιωτικό σχέδιο ζωγραφικής της στο υβριδικό supercar, το i8. Προηγουμένως προσφέρονται μόνο με περιορισμένο συνδυασμό, συμπεριλαμβανομένων των λευκών, των γκρι καθώς και ενός μόνο φωτεινό μπλε, οι πελάτες μπορούν τώρα να αγοράσουν το i8 τους σε οτιδήποτε από το φωτεινό ηλιακό πορτοκαλί έως το μάτι-popping Java Green.
Το ιδιωτικό χρώμα της BMW επιτρέπει επίσης την επιλογή των τελειωμάτων. Οι βασικές μεταλλικές και μη μεταλλικές επιλογές είναι διαθέσιμες, ωστόσο υπάρχει επίσης μια επιλογή που ονομάζεται Xirallic, όπου το χρώμα αναμιγνύεται με μικρές νιφάδες αλουμινίου για να παράγει ένα ξεχωριστό φινίρισμα. Το “Frozen” είναι μια ακόμη επιλογή, η οποία παρέχει μια ματ επιφάνεια με μια “μοναδική λάμψη”.
• Αφαιρέστε το Paint Scratch: Ομαδική δοκιμή
Τα ιδιωτικά σχέδια βαφής της BMW προσφέρονται τώρα από όλους τους αντιπροσώπους BMW που είναι ειδικά για το I8, καθώς και θα δαπανήσουν £ 5.495 ως επιλογή.
7

Τα νέα συμμορφώνονται με τα βήματα της πρωτοτονικής κόκκινης έκδοσης του I8 μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Το όχημα αυτό περιλαμβάνει επίσης νέα κράματα W-spoke, τα οποία προσφέρονται σε όλη την υπόλοιπη ποικιλία i8 ως μέρος του νέου ιδιωτικού προγράμματος.
• BMW i8 Protonic Red Edition
Ο διευθυντής πωλήσεων της BMW UK Richard Hudson δήλωσε: “Η BMW i8 ενσωματώνει το ολοκληρωμένο όραμα ενός σύγχρονου και βιώσιμου σπορ αυτοκινήτου. Τα νέα χρώματα βαφής όχι μόνο συμπληρώνουν το συγκινητικό στυλ της BMW i8, Εγώ επωνυμία καθώς και παρέχοντας πελάτες με ειδικές εξατομικευμένες επιλογές. ”
Ποιο χρώμα θα επιλέγατε για το BMW i8; Ας καταλάβουμε στα παρακάτω σχόλια …